Wanneer en waar is de Independent Hotel Show Amsterdam (IHA)?

IHA zal plaatsvinden op 8 en 9 mei 2019 in RAI Amsterdam, hal 12.

De openingstijden zijn:

  • Woensdag 8 mei 2019, 10:00 - 18:00
  • Donderdag 9 mei 2019, 10:00 - 17:00

Voor meer informatie over hoe u de RAI kunt bereiken, bezoek onze reis pagina. 

Voor wie is het evenement?

IHA is een evenement voor de hotelsector, voor luxe, boutique en andere hoteliers, met als doel het samenbrengen van de sector om elkaar te ondersteunen, met elkaar te delen, te leren en inspireren. 

Hoe kom ik aan een kaart?

Independent Hotel Show is gratis voor professionals die in de hotel sector werken en beschikken over een uitnodiging of code. Als u een hotelier bent en nog geen code heeft ontvangen, neem dan contact op met ons team door te emailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dien ik aan te geven welke dag ik wil komen als ik registreer?

Nee, uw bezoekerspas zal u toegang geven op beide dagen van het event.

Hoe registreer ik een collega?

U kunt uw collega niet zelf registreren, omdat elk persoon moet registreren met een eigen email-adres. Echter u kunt wel een uitnodiging of code doorsturen naar uw collega voor eigen registratie.

Als u vragen heeft over registratie, neem dan contact met ons door te emailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Kan ik een kind meenemen?

Helaas is entree voor kinderen onder de 18 jaar niet toegestaan.

Kan ik een tas meenemen naar het event?

Ja, u kunt uw tas meenemen naar het evenement. RAI Amsterdam heeft garderobe ruimte beschikaar indien u deze wilt gebruiken, deze bevinden zich beneden in het Amtrium. De kosten voor jassen zijn €2.00 en voor tassen en koffers €4.00. De garderobe zal open zijn van 8:00 - 17:30 op beide dagen van het evenement.

Ik heb nog geen badge ontvangen, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Indien u nog geen badge heeft ontvangen, neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik ben geinteresseerd in exposeren tijdens IHA, met wie kan ik contact opnemen?

Indien u geinterresseerd ben in exposeren, neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.