Wanneer en waar is de Independent Hotel Show Amsterdam (IHA)?

IHA zal plaatsvinden op 17 en 18 maart 2019 in RAI Amsterdam, hal 12.

De openingstijden zijn:

  • Dinsdag 17 maart, 10:00 - 18:00
  • Woensdag 18 maart 2019, 10:00 - 17:00

Voor meer informatie over hoe u de RAI kunt bereiken, bezoek onze reis pagina. 

Voor wie is het evenement?

IHA is een evenement voor de hotelsector, voor luxe, boutique en andere hoteliers, met als doel het samenbrengen van de sector om elkaar te ondersteunen, met elkaar te delen, te leren en inspireren. 

Hoe kom ik aan een kaart?

Normaliter zijn de tickets voor de show € 50, inclusief toegang tot het lezingenprogramma, maar wij bieden u een earlybird tarief aan van €25 die geldig is tot 31 januari. U kunt ze hier bestellen.

U kunt zich gratis registreren als u een uitnodigingskaart of een uitnodigingscode heeft ontvangen. Als u een hotelier bent en deze niet heeft ontvangen, neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dien ik aan te geven welke dag ik wil komen als ik registreer?

Nee, uw bezoekerspas zal u toegang geven op beide dagen van het event.

Kan ik een kind meenemen?

Helaas is entree voor kinderen onder de 18 jaar niet toegestaan.

Kan ik een tas meenemen naar het event?

Ja, u kunt uw tas meenemen naar het evenement. RAI Amsterdam heeft garderobe ruimte beschikaar indien u deze wilt gebruiken, deze bevinden zich beneden in het Amtrium. De kosten voor jassen zijn €2.00 en voor tassen en koffers €4.00. De garderobe zal open zijn van 8:00 - 17:30 op beide dagen van het evenement.

Ik ben geinteresseerd in exposeren tijdens IHA, met wie kan ik contact opnemen?

Indien u geinterresseerd ben in exposeren, neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ik ben geïnteresseerd in het spreken, wie kan ik contacteren?
Als u geïnteresseerd bent in het spreken als onderdeel van het programma voor educatieve conferenties, vul dan hier het aanvraagformulier voor de spreker in.