Skip to main content
20 nov 2023

Enige technologie beschikbaar voor het detecteren van tabak en marihuana rook

Green Bull Company Stand: C23
Enige technologie beschikbaar voor het detecteren van tabak en marihuana rook
FreshAir detector

Nieuwe technologie voor hotels beschikbaar om tabaks- en marihuana rook te detecteren, ongemerkt roken in hotelkamers is nu verleden tijd! 

Amsterdam - De FreshAir detector, de enige technologie beschikbaar voor het detecteren van tabak en marihuana rook, is nu leverbaar in Nederland, het eerste land in Europa. Producent FreshAir uit New Hampshire USA en Green Bull Company B.V. lanceren samen de innovatieve detector, ontwikkeld en geproduceerd in Amerika. De detector en bijbehorende monitoringsysteem is nu leverbaar.

Gepatenteerde Sensor die moleculen van tabak en marihuana rook detecteren

De FreshAir detector is uitgerust met de geavanceerde PolySens® sensor, die in staat is de specifieke moleculen van tabak en marihuana rook te detecteren. In tegenstelling tot conventionele rookmelders, die licht of straling gebruiken om algemene deeltjes (zoals stof, rook, damp, enz.) te detecteren, stuurt de FreshAir detector alleen een discrete melding naar het monitoringssysteem wanneer er daadwerkelijk gerookt wordt.

De gepatenteerde PolySens® sensoren van FreshAir zijn het resultaat van meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling door oprichter Joe BelBruno, hoogleraar scheikunde aan Dartmouth College, New Hampshire, Verenigde Staten. Deze sensor biedt hoteliers een oplossing om ongeoorloofd roken vroegtijdig te stoppen, waardoor schade wordt voorkomen en de gezondheid van gasten en medewerkers wordt beschermd.

Klachten over onaangenaam ruikende kamers en rokende gasten verleden tijd

Ongeoorloofd roken in hotelkamers is een langdurig probleem dat helaas regelmatig voorkomt. Het lokaliseren van de kamer waarin het incident plaatsvindt, is een grote uitdaging zodra er klachten zijn over rooklucht of de kenmerkende geur van wiet. Bovendien komt het vaak voor dat de housekeeping's ochtends meldt dat er is gerookt nadat de gast al is uitgecheckt. Dit leidt tot klachten over rokende gasten, onaangenaam ruikende kamers, extra schoonmaak en het buiten gebruik stellen van kamers. Deze kosten en de misgelopen omzet kunnen in de meeste gevallen niet worden verhaald.

Dit is nu verleden tijd dankzij de detectoren en het monitoringsysteem van FreshAir. Zodra er rook wordt gedetecteerd, stuurt de detector direct een pushbericht via wifi naar de computer en mobiele telefoon(s) van de klant, naar de medewerkers die aangemeld zijn op het account. Een wetenschappelijk rapport ondersteunt dit onweerlegbare bewijs, waarmee de schoonmaakkosten in rekening kunnen worden gebracht op de veroorzaker. Op deze wijze zijn de kosten van monitoring ruimschoots gedekt en kan de klant rekenen op extra omzet. 

Maak nu de stap naar een schonere, gezondere en veiligere omgeving voor uw gasten en medewerkers. Meer informatie over de sensor, monitoringsysteem: Green Bull Company -  www.greenbullcompany.nl

View all Exhibitor News
Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS