Skip to main content

Nieuw - Geberit Acanto wandcloset met geoptimaliseerde TurboFlush

Geberit Stand: E31
Nieuw - Geberit Acanto wandcloset met geoptimaliseerde TurboFlush

Wat kan er nu verbeterd worden aan een wandcloset? Best veel! De ontwikkelaars van Geberit hebben het Geberit Acanto wandcloset nader bekeken en opnieuw een aantal belangrijke functies verbeterd: het spoelvermogen, de belastbaarheid van de wc-zitting en de installatie.

Van buitenaf gezien vallen de vertrouwde vorm en de nieuwe slanke toiletzitting van het Geberit Acanto wandcloset op. Minder opvallend is de hydraulisch geoptimaliseerde TurboFlush geometrie binnenin het keramiek, waardoor het closet vele malen krachtiger en gelijkmatiger spoelt dan de norm vereist. En dat is niet alles….  

Geoptimaliseerde Geberit TurboFlush
Bij het openen van de wc-deksel wordt de vernieuwde binnengeometrie zichtbaar, welke speciaal voor het Acanto wandcloset met TurboFlush ontwikkeld is. De geoptimaliseerde binnengeometrie leidt het spoelwater door het keramiek als een krachtige draaikolk. Bij de ontwikkeling van de nieuwe TurboFlush werd het waterdebiet nauwkeurig afgestemd op de Geberit inbouwreservoirs. Dit maakt het systeem zeer efficiënt.

Middels vele laboratoriumtesten hebben de Geberit experts deze nieuwe asymmetrische binnengeometrie voor het Acanto wc-keramiek ontwikkeld. De nieuwe interne geometrie regelt nauwkeurig de waterstroom en zorgt voor een volledige oppervlakspoeling en een hoog spoelvermogen dat zeer stil is en grondig spoelt.

Bij het schoonmaken speelt het oppervlak een doorslaggevende rol. Hoe gladder, hoe makkelijker te onderhouden. Daarom biedt Geberit het Acanto wandcloset ook optioneel aan met het speciale KeraTect® glazuur. Dankzij het bijna niet poreuze en uiterst gladde oppervlak kan de wc gemakkelijk en efficiënt worden gereinigd.

Wc-zitting: verwijderen en schoonmaken, erop zetten en klaar 
Het Geberit Acanto wandcloset spoelt niet alleen beter door, ook de wc-zitting is geoptimaliseerd. Dankzij gerichte versterkingen en de integratie van de scharnieren in de wc-zitting is deze platter geworden, maar tegelijkertijd aanzienlijk veerkrachtiger. Het draagvermogen van de wc-zitting is 300 kg, bijna het dubbele van de standaard vereisten.

Dankzij het randloze ontwerp is het nieuwe Geberit Acanto wandcloset met TurboFlush eenvoudig te reinigen. Om de hygiëne onder en rond de wc-zitting te waarborgen, is deze nu uitgerust met de snelwisselfunctie. De wc-zitting en deksel kunnen in één eenvoudige beweging worden verwijderd Om dit te doen, open je de wc-zitting en deksel tot 90 graden, waarna deze eraf getrokken kan worden. Na verwijdering is het wc-keramiek eenvoudig te reinigen, alsook de wc-zitting– en dat in minder tijd dan voorheen en zonder moeilijk bereikbare plaatsen. Tenslotte wordt de wc-zitting teruggeplaatst en klaar is Kees. Om vandalisme in semi-openbare en openbare ruimten te voorkomen, kan de snelwisselfunctie worden geblokkeerd door middel van een schroef in het scharnier.

Het Geberit Acanto wandcloset met TurboFlush is vanaf april 2023 verkrijgbaar.

 

View all Exhibitor News
Loading

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS