ABB Busch-Jaeger Dubbele USB-wandcontactdoos

ABB b.v. Stand: B41
Wie mag het eerst in de contactdoos? Alle twee! Tweemaal zo praktisch. De normale wandcontactdoos plus dubbele USB-aansluiting voor het opladen van smartphones, tablets en andere devices, zelfs tegelijkertijd
Uniform design: De combinatie van de beproefde wandcontactdoos met randaarde en de moderne USB-netvoeding biedt bovendien een uniform design. Het is namelijk beschikbaar voor tal van Busch-Jaeger-schakelaarprogramma's en dat in alle actuele kleuren.
Veilig en zuinig De geïntegreerde hogere aanraakbeveiliging van de geaarde dubbele USB-wandcontactdoos zorgt voor extra veiligheid. Deze contactdoos met USB is bovendien ook nog eens uiterst zuinig. Zo bedraagt het stroomverbruik in de stand-by-modus – als er geen apparaten worden opgeladen – minder dan 0,1 Watt, wat neerkomt op slechts zo'n 20 cent per jaar.
Volkomen helder De aantrekkingskracht van Busch-Jaeger future® linear ligt in het eenvoudige en strakke design dat geen ruimte biedt voor afleiding. Het schakelaarprogramma biedt bovendien een breed kleurenpalet voor een eigentijds architectonisch concept.

Loading

THE 2022 EDITION WAS PROUDLY SUPPORTED BY

RECOMMENDED BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS