Skip to main content

Geberit Sigma70 bedieningsplaat - Zwevend en puristisch

Geberit Stand: E31

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat staat voor een minimalistisch, zwevend design en voor de hoogste esthetische eisen. Precisiemechanica, architecturale kleuren en materialen onderscheiden deze innovatieve bedieningsplaat.

De nieuwe Sigma70 zet in op een betrouwbare mechanische spoeling. Dit garandeert zowel een eenvoudige, intuïtieve bediening als een ongecompliceerde installatie. Verkrijgbaar in vele kleuren.

 

Nauwkeurig ontwerp

De Geberit Sigma70 bedieningsplaat wordt gekenmerkt door zijn puristische, frameloze ontwerp. Het zwevende karakter wordt in het nieuwe ontwerp benadrukt door de licht gebogen, bolle vorm. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beproefde mechanisme van twee nauwkeurig op elkaar afgestemde toetsen voor de waterbesparende dubbele spoeling. Ondanks de twee afzonderlijke toetsen lijkt het oppervlak van het paneel homogeen, alsof het uit één mal is gegoten.

Grotere verscheidenheid aan kleuren en materialen

Het gereduceerde ontwerp harmonieert met de verschillende kleuren en materialen. Vijf nieuwe afwerkingen vullen het bestaande gamma aan. Naast de uitvoeringen in glas (wit, zwart, zandgrijs en lava) en geborsteld roestvrij staal is de Sigma70 bedieningsplaat nu ook verkrijgbaar in matzwart en matwit metaal, en ook in roodgoud, zwartchroom en messing roestvast staal.

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat vervangt het vorige model vanaf april 2023.

Categories

  • Bathroom equipment
  • Interior designers
  • Sanitary ware
  • Other technology
Loading

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS