Skip to main content

Grote verscheidenheid aan ontwerpen: de nieuwe verlichte spiegels van Geberit

Geberit Stand: E31

Onmisbaar in de badkamer: een spiegel met goede verlichting.  Verlichte spiegels zorgen voor een goede verlichting in de badkamer en bieden de gebruiker tegelijkertijd een optimaal verlicht spiegelbeeld. Met 22 nieuwe modellen zijn er nu 40 verlichte spiegels in de serie Geberit Option beschikbaar in verschillende maten, vormen en uitvoeringen.

 

De inrichtingswensen in de badkamer zijn even divers als de badkamergebruiker zelf. Met het uitgebreide assortiment biedt Geberit een grote keuze aan verlichte spiegels voor verschillende budgetten en eisen. De Geberit Option serie wordt uitgebreid met 22 nieuwe modellen tot een totaal van 40 verlichte spiegels.

De twee nieuwe vormen, Oval en Round, die de vierkante spiegels aanvullen, vergroten de ontwerpmogelijkheden in de badkamer, evenals een nieuwe kleur van de lijst: de spiegels van de premiumlijn Geberit Option Plus Square zijn nu ook verkrijgbaar met een matzwarte lijst naast de bestaande aluminium lijst. Daarnaast is het bestaande Option assortiment uitgebreid met extra afmetingen.

Warmwit licht voor een huiselijke sfeer
Alle spiegels van de Geberit Option serie zijn uitgerust met een energiezuinige led-verlichting, die zacht, niet verblindend licht uitstraalt. Het verlichtingsconcept is herzien en de kleurtemperatuur aangepast; een warmwit licht (3000 Kelvin) zorgt voor een goede waarneming van details en een huiselijke sfeer. Dit vernieuwde verlichtingsconcept zorgt voor een ideale verlichting van de ruimte, het spiegelbeeld én de wastafel. Het ontwerp en de functies variëren, afhankelijk van de uitvoering van de spiegel.

Het Geberit Option assortiment
Het Geberit Option assortiment omvat nu vier spiegelvarianten:

  • De premiumlijn Geberit Option Plus Square voor de hoogste comforteisen
  • De nieuwe lijn Geberit Option Round voor designbewuste mensen
  • De nieuwe lijn Geberit Option Oval met ontwerpvrijheid
  • De basislijn Geberit Option Basic Square

Categories

  • Bathroom equipment
  • Interior designers
  • Sanitary ware
  • Other technology
Loading

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS