Skip to main content
01 dec 2023

SCENTLINQpro

Wellsystem Stand: B40

Wist u dat maar liefst 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken? Hiermee ligt een wereld aan commerciële potentie voor u open. Met SCENTLINQpro biedt JK-Benelux u innovatieve geurmarketing om uw bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen. Met verschillende systemen en een breed assortiment aan geuren kunnen wij u de juiste geurbeleving voor uw hotel aanbieden.

De innovatieve gepatenteerde sub-micron
geurverspreidingstechnologie van SCENTLINQpro in combinatie met de hoogwaardige SCENTLINQpro geurcollectie zorgt voor een hoge kwaliteit en consistente omgevingsgeuroplossingen. 

Het creëren van een emotionele band met consumenten stimuleert loyaliteit en uiteindelijk verkoop. De belangstelling voor de wetenschap van consumentenemoties groeit snel. Geurmarketing en omgevingsgeur staan in de belangstelling nu studies een direct, sterk verband aantonen tussen onze reukzin en onze emotionele toestand.

Veel bedrijven kozen ervoor om met SCENTLINQpro te werken voor hun omgevingsgeuren. Laat ons zien hoe we ook uw merkimago kunnen versterken en uw hotel met geur kunnen verfraaien. 

Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS