Skip to main content
13 feb 2024

Wellness Shower

Cleopatra - World of Wellness Stand: A13
  • Wellness Shower
  • Wellness Shower
  • Wellness Shower
Wellness Shower Wellness Shower Wellness Shower

De Wellness Shower is compatibel met diverse merken kranen en douches. Met de Shower Deluxe bediening kunt u de verschillende douches activeren. Het aantal douches bepaalt het aantal benodigde gebruikers. Voor een dakdouche en zijdouches is een 4-verbruiker geschikt. Voor meer variatie, zoals hand-, zij- en dakdouches, kan een 6- of 8-verbruiker beter zijn. Zorg ervoor dat de waterdruk en het debiet van tevoren vastgesteld zijn. Een aparte thermostaatkraan is essentieel voor de Wellness Shower.

Warm up functie

Deze functie spoelt het leidingnet 60 seconden lang door om het koude water uit de leidingen te verwijderen, ideaal voor een direct warme douche.

Ventilator

De ingebouwde ventilator, aangesloten op de Wellness Shower besturing, laat u het condens via het display automatisch afzuigen, voor een heldere en comfortabele douche-ervaring.

Cold water

Geniet direct van koud water via een van de aangesloten douches, perfect voor een verfrissende koude douche op elk moment.

Overige functies

  • Dakdouche: Tot 3 verschillende straalsoorten mogelijk.
  • Zijdouche: Links en rechts separaat regelbaar.
  • Handdouche: Flexibiliteit in uw douche-ervaring.

Kleurentherapie

Creëer sfeer met verlichtingsopties zoals spots in het dak of een LED-strip voor in de muur, nis of onder een bank. Bedien de verlichting eenvoudig via de Shower Deluxe controller met opties voor automatisch roterende kleuren, dimmen en een wit licht stand.

Geluidsmodule

Verbind via Bluetooth om uw favoriete muziek af te spelen tijdens het douchen. Beheer het volume, afspelen en de nummerselectie via het display. De waterdichte speakers kunnen in het douchedak geplaatst worden.

Douchedak

Het douchedak kan worden aangepast met verschillende ingebouwde opties en is beschikbaar in diverse RAL-kleuren. Het dak wordt compleet geleverd met afwerkstrippen en montagemateriaal.

Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS