Skip to main content

Afhaal Ophaal Dienst BV

Stand: C102
  • Other Supplier
  • Transportation, Distribution & Supply Chain Services
  • Other Services
Afhaal Ophaal Dienst BV

Over ons

Hoe het allemaal begon

In 2007 startte enthousiaste ondernemer Rik Dieteren in Roermond met ontruimingen. Door de hoge mate van klantgerichtheid begon hij al snel extra diensten aan te bieden, waaronder opslag en verhuizingen.

Door de jaren heen groeide niet alleen het aanbod, maar ook het team en bleef Rik klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Inmiddels is Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen als Erkend Verhuizer een gevestigde naam, die in Roermond en verre omstreken bekendheid en vertrouwen geniet.

Oprichting van de Afval Ophaal Dienst

In 2020 zorgde Covid-19 voor een enorme vraag naar kleinere ontruimingen en het ophalen van afval. Veel mensen ruimden zolders, kelders en garages leeg en pasten er voor om uren in de rij te staan bij de milieustraat, een aanhangwagen te huren en familie of bekenden om hulp te vragen. 

Met onze jarenlange kennis en ervaring was de oprichting van de eerste en enige Afval Ophaal Dienst in Nederland al snel een feit! In Limburg gestart, uitgebreid richting Noord-Brabant en organisch verder gegroeid naar de andere provincies. 

Vanuit Roermond bewaken wij de kwaliteit van onze dienstverlening en voeren we regelmatig overleg met onze collega’s in het land. Al onze teams hebben jarenlange ervaring zodat u zonder zorgen van uw afval af geholpen wordt.

Wij bieden afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als voor bedrijven. Wij zijn een particuliere organisatie met als missie: “De leef- en werkomgeving van onze klanten aangenamer maken, door op efficiënte wijze te ontzorgen van afval”.

Address

Afval Ophaal Dienst BV
27 Kloosterbaan
Roermond
6044 XZ
Netherlands

Website

https://afvalophaaldienst.nl/

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS