Skip to main content

LG Electronics Sales Benelux BV

Stand: A92
  • Wholesale
  • Other Supplier

De totaaloplossing van LG voor Hospitality

Hospitality draait om het creëren van de beste ervaringen voor iedere gast – van binnenkomst en check-in tot bij de laatste seconde van het verblijf. Om die hoogwaardige gastbeleving te garanderen, zijn er moderne oplossingen nodig die in iedere ruimte comfort bieden.

 LG Business Solutions biedt interactieve hotel televisies en energiebesparende klimaatsystemen. Alle apparaten kunnen met elkaar worden verbonden voor een efficiënte en duurzame werkwijze.

Pro:Centric Hotel TV brengt interactieve televisie op de hotelkamer. Gasten zien op hun tv-scherm een persoonlijke welkomstboodschap en kunnen zelfs betalen via de tv. Hun smartphone kunnen ze aan Pro:Centric koppelen, zodat foto’s meteen teruggekeken kunnen worden. En wie wil, kan zelfs een spelletje spelen of het internet op gaan.

De klimaatsystemen van LG zorgen voor een comfortabel gevoel en prettige sfeer. Iets dat in een hotel natuurlijk extra belangrijk is. Tijdens warme dagen zorgt de airco voor verkoeling, in de winter zorgt het klimaatsysteem voor een prettige geleidelijke warmte. Extra bijkomstigheid is dat de klimaatsystemen van LG erg duurzaam zijn en daardoor ook een fikse energiebesparing opleveren.

Address

Netherlands

Website

https://www.lgsolutions.nl/producten/totaaloplossingen/hospitality/

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS