Skip to main content

OTD toegang & comfort B.V.

Stand: J50
  • Information Technology & Software Solutions
  • Energy & Utilities
  • Functional
  • Ambient
  • Clocks, sensors & automation
  • Information technology services
OTD toegang & comfort B.V.

Met ons jonge team, maar inmiddels met vele jaren ervaring, willen we binnen de wereld van hotelsystemen 'anders' zijn. Dit willen we bereiken met kwaliteitsproducten, goede communicatie, door met u samen te werken, door het leveren van maatwerk, door betrouwbaar te zijn en net zelfs dat extra uitgebreid te zetten. Nu klinken deze termen vaak als clichétermen, en in de praktijk zijn dat dan ook geregelde 'holle' woorden.

Maar omdat wij naast OTD toegang & comfort BV ook de naam hebben van onze toeleveranciers zoals dormakaba, indelB en Helvar hoog hebben te houden zijn we ook echt 'anders'. Als typische A-organisaties staan ​​zij dan ook voor de kwaliteit die wij u willen bieden.

Niets is zo duurzaam als de juiste oplossing!

OTD toegang & comfort BV is een familiebedrijf waarbij OTD staat voor Oudshoorn Technische Dienstverlening. Daar is het ooit mee begonnen en intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardige speler en importeur van dormakaba hoteltoegangscontrole, van IndelB hotelminibars en kluizen en ook van hotel Guest Room Management-systemen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs om de mogelijkheden met OTD te bespreken!

Address

Gildenstraat 28
Leerdam
4143 HS
Netherlands

Website

https://www.otdbv.nl

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS