Skip to main content

Persoonality

Stand: E59
  • Functional
  • HR & Recruitment Services
  • Other Services
  • HR & recruitment services
Persoonality

Jij bent niet alleen ondernemer, je bent ook werkgever. Jouw medewerkers spelen een essentiële rol in jouw bedrijf. Je doet er alles aan om de beste mensen te vinden en behouden. Natuurlijk wil je dan dat alles voor hen goed voor elkaar is.

Best lastig, want er komt veel bij kijken. Denk aan administratieve zaken zoals contracten aanmaken, maar ook zaken bij ziekte of arbeids-ongeschiktheid. En niet te vergeten alle wetten en regels die continu veranderen. Dat vergt veel aandacht, terwijl jij je juist wilt focussen op het ondernemen.

Hier begint ons werk
Persoonality ontzorgt je. Wij nemen de administratieve taken en het juridische werkgeverschap van je over en je kunt ons alles vragen over HR-zaken, wij helpen je graag. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, het geeft je ook financiële rust en zekerheid.

En hier gaan we verder
Wij zorgen dat de basis goed voor elkaar is. Maar hier stopt het voor ons niet. Bij ons draait het om goed voor elkaar zijn. In onze ogen verdient iedere werknemer een goede werkgever die aandacht voor ze heeft. Net als dat een goede werkgever medewerkers verdient die zich écht verbonden voelen met het bedrijf. Een win-win: want het is geen geheim dat tevreden medewerkers beter presteren.

Samen de beste werkgever worden?
Jij weet als geen ander waar je goed in bent en wat je beter aan anderen over kunnen laten. Net als wij. Focus jij je op het ondernemen. Wij regelen alles eromheen. Samen zijn we de beste werkgever voor jouw medewerkers. 

Address

Persoonality
Deventerstraat 15-2
7311 BH Apeldoorn
Netherlands

Website

https://www.persoonality.nl/

Contact Exhibitor


Loading
Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS