Skip to main content

Regge projects

Stand: K30
  • Other Supplier
  • D2C - Direct-to-consumer
  • Long-life
  • Flooring & rugs
  • Wallcoverings
  • Functional
Regge projects

Regge Projects is uw partner voor keramische tegels en PVC-vloeren bij zakelijke en commerciële projecten.

Hoge kwaliteit, een persoonlijke service én een scherpe prijs

Bij een zakelijk project wilt u graag dat uw leverancier met uw project meedenkt. Bij Regge Projects, onderdeel van Regge Tegels en Vloeren, nemen wij u graag alle zorgen uit handen, van advisering en inspiratie tot het leveren en verwerken van de producten bij uw project. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en maken samen een keuze uit ons assortiment die aansluit op uw wens en gebruik. U heeft een ruime keuze uit onze prachtige collectie keramische wand- en vloerafwerkingen met een breed scala aan kleuren, dessins, formaten en materialen. Door onze rechtstreekse contacten met de fabrikanten bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs en snelle levertijden.

Advies op maat

Niet alleen de combinatie van ons uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Projects kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Wij bieden een totaalconcept, in onze showroom of op onze website vindt u tegels en vloeren van de beste kwaliteit en daarnaast kunnen we uw droomvloer ook bij uw onderneming afleveren en laten leggen door een van onze tegelzetters. We nemen u graag alle zorg uit handen!

Address

Regge Projects
De Bleek 3
Enter
Overijssel
7468DK
Netherlands

Website

https://www.regge-projects.nl/

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS