Skip to main content

Spadon & Jee-O

Stand: A30
  • Equipment > Design & Decor
Spadon & Jee-O

JEE-O; Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. 

DØR; Ontdek DØR, het vooraanstaande Nederlandse interieurmerk, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van metalen industriële deuren in het midden-hoog segment. Onze kernwaarden omvatten creativiteit en vakmanschap, en we streven naar verbindingen met klanten met een creatief DNA. DØR staat synoniem voor een exclusieve collectie deuren, vervaardigd met verfijnde materialen en biedt diverse kleur- en glasopties om elk exemplaar tot een uniek statement in het interieur te maken.

Spadon; Spadon Tegelprojecten heeft al meer dan 40 jaar een intense passie voor de mooiste Italiaanse tegels. Van het kleinste mozaïeksteentje tot de grootste plaat en van composiet tot keramiek. De tegels in ons pakket hebben een hoogwaardige kwaliteit, innovatief karakter en onderscheidend vermogen. Onze merken ontwikkelen steeds weer producten met een eigen signatuur die inspelen op de trends en technische vereisten die de markt vraagt. 

 

 

 

Address

JEE-O - DØR - SPADON
Jacobus spijkerdreef 410
Hoofddorp
2132 PZ
Netherlands

Website

https://jee-o.com/nl/

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS