Skip to main content

UL Team

Stand: C35
  • Association
UL Team

UL-Team is dé specialist voor opleidingen in de facilitaire dienstverlening en verzorgt effectieve opleidingen op elk facilitair gebied, waaronder schoonmaak, gastvrijheid, allround facilitair medewerker en leidinggevenden. Ook bieden wij via de Smaak van Leren verschillende op maat gemaakte in-company trainingen aan.

Wij werken al sinds 2010 aan de bestendige ontwikkeling van facilitaire medewerkers. Mét impact, want blijven leren via UL-Team zorgt voor meer kwaliteit, gemotiveerde medewerkers, hogere klanttevredenheid en klantbehoud voor jouw organisatie.

Wil jij een beter resultaat op de werkvloer? Leid jouw medewerkers en leidinggevenden dan op tot efficiënt facilitair personeel, met emmers werkplezier. Dit zorgt voor een gastvrije uitstraling van jouw organisatie.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor trainingen op maat door heel het land en flexibiliteit in het aantal deelnemers!

Na een training bij UL-Team kunnen medewerkers en hun leidinggevenden efficiënter, ergonomisch én gastvrij werken. Dat maakt onze facilitaire opleidingen zo effectief!

Address

UL-Team B.V.
Anthonie Van Diemenstraat 19
Culemborg
Netherlands
4104AD
Netherlands

Website

https://www.ul-team.nl/

Contact Exhibitor


Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS