Europa’s nieuwste hospitality event: een ode aan creativiteit en innovatie

On 8 en 9 mei vindt The Independent Hotel Show plaats in de RAI in Amsterdam. Het initiatief voor dit meest complete zakelijke evenement voor de hotel community komt uit Engeland waar deze beurs al zeven jaar een begrip is voor de gehele hotelindustrie. De nieuwe editie in Amsterdam is de eerste editie van de show van internationale beursorganisator Fresh Montgomery op het Europese vasteland. Hotels uit zowel Nederland, België en Duitsland zijn uitgenodigd deel te nemen. Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor bezoekers. Voor exposanten (leveranciers aan luxe en boutique hotels) zijn er nog slechts enkele standruimtes over.

Independent Hotel Show; voor wie en door wie?
Miranda Martin, event directeur: “Onze hotelshow is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeftes van de hedendaagse hotel community. De show is bedoeld voor alle decision makers van hotels in Nederland, België en Duitsland. Zowel voor hoteleigenaren en -koppels, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience. We bieden beide dagen een gevarieerd inhoudelijk programma met concrete oplossingen voor hoteliers om innovaties in hun bedrijf door te voeren en in te spelen op de snel veranderde verwachtingspatroon van de hotelgast.”

Tijdens de eerste show zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing en hotel business services. Het aantal beschikbare stands is beperkt. Binnenkort zal er meer bekend zijn over de deelnemers, programma onderdelen, workshops en partners.

Kosten en openingstijden
Kosten voor een bezoek aan de Hotel Show zijn € 50,00 per persoon all-in (dus inclusief alle programma onderdelen). Er is een early bird tarief van € 25,00 wanneer tickets vóór 10 april worden geboekt via deze link. Openingstijden op 8 en 9 mei zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur, de show vindt plaats in Hal 5 van de RAI in Amsterdam.

Heb jij je ticket al binnen voor de eerste Europese editie van de Independent Hotel Show op 8-9 mei in RAI Amsterdam? Wees er snel bij en join onze community. Ontdek de nieuwste hotel designtrends, verbreed je netwerk en laat je inspireren! Registreer nu.

Back to news