Gerichte speednetwerksessies voor de hotelgemeenschap

Saatchi Art and One World Interiors logo

De “Social Business Space”, samengesteld door Saatchi Art, ontworpen door One World Interiors, is een omgeving waar kennis kan worden opgedaan en gedeeld.

Het zal de vorm aannemen van gestructureerd ‘speed-netwerken’ - wat lijkt op 'speeddaten' maar dan zonder de ongemakkelijkheid - deze gerichte sessies stellen je in staat om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en problemen op te lossen met de bredere hotelgemeenschap.

De “Social Business Space” is gebaseerd op een fundament van eerlijkheid en een unieke mogelijkheid om contact te leggen en langdurige relaties op te bouwen binnen de hotel sector, en dat allemaal in een prachtig ontworpen ruimte met gratis drankjes!

Er zullen 'gesprekskaarten' worden verzorgd, dus als u niet zeker weet waar u over wilt praten, geven we u enkele nuttige vragen om het gesprek vlot te laten verlopen.

Boek hieronder uw sessies:

Uitbreidingsplannen

 Woensdag 8 Mei - 12:30 - 13:15
Donderdag 9 Mei - 12:15 - 13:00

Het opschalen van uw bedrijf wordt in elke sector als een uitdaging gezien. Neem deel aan dit forum voor essentiële informatie over hoe u uw locaties kunt kiezen, financiering kunt krijgen, de administratieve rompslomp kunt doorlopen, merkintegriteit kunt bewaren ... en hoe u op de een of andere manier op verschillende plaatsen tegelijk kunt zijn! 

 

Boek Nu

Een vrouwelijke toekomst

 Woensdag 8 Mei - 15:15 - 16:00
Donderdag 9 Mei - 15:45 - 16:30

Slechts 25,5% van de hogere leidingevenden in de hotel sector is vrouw en totdat we 50% hebben bereikt zijn gesprekken met vrouwen allleen essentieel. Wij nodigen u uit om kennis te maken met vrouwen uit de Europese hotel sector, om ideeën en verhalen te delen en te spuien over hoe u het glazen plafond kunt doorbreken, ongeacht uw carrièredoelen. 

 

Boek Nu

Hoteliers met een onafhankelijke houding

 Woensdag 8 Mei - 14:00 - 14:45

Deze sessie ondersteunt onze bloeiende gemeenschap en is bedoeld voor elke gepassioneerde hotelier. We nodigen eigenaren en algemene directeuren uit om verhalen, uitdagingen en ervaringen met elkaar te delen, van training en dienstverlening tot marketingtips en het vinden van de beste leveranciers. Samen zijn we sterker! 

 

Boek Nu

Jonge toekomstige leiders 

 Donderdag 9 Mei - 14:45 - 15:30

Door jonge opkomende hoteliers samen te brengen met huidige leiders in de hotel sector verkennen we in een snelle netwerksessie nieuwe ideeën over hoe de sector kan veranderen en wat nieuwkomers kunnen leren van ervaringen.

 

alleen op uitnodiging