The Lobby

Designed by

Roelfien Vos

Ronde vormen, gedurfde kleuren en luxe texturen... welkom in onze centrale netwerkruimte, ontworpen door Roelfien Vos.

Het ontwerp van The Lobby is geïnspireerd op de roerige jaren twintig van de vorige eeuw. Honderd jaar geleden, een uitdagende periode waarin cultuur en muziek, reizen en uiteten zich ontpopte als expressieve uitingen op jarenlange depressies. Een periode waarin populaire stijlbewegingen als Art Deco en Art Nouveau hun weerslag hadden op decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het industriële, grafische en interieurontwerp, als de beeldende kunst en mode. 

"Mijn verhaal voor The Lobby toont een verfijnde omgeving die emotie en warmte oproept. Nu is vrije tijd toegankelijk en een belangrijke factor in het dagelijkse leven van mensen. Nog belangrijker is dat mensen op zoek zijn naar die gedenkwaardige ervaring in gastvrijheid.“ - Roelfien Vos

The Lobby biedt verschillende materialen, unieke texturen en een provocerend kleurenschema. Het nodigt je uit om even te ontspannen, te genieten van drankjes en vergaderingen te houden in een gastvrije omgeving.

'The Suite' is de VIP-ruimte in het hart van The Lobby waar besloten evenementen en individuele gesprekken plaatsvinden. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om de zachtroze fluwelen wandbekleding te voelen, en geniet tegelijkertijd van een unieke tentoonstelling met hedendaagse kunst.

Roelfien Vos IS proud to be collaborating with: