Onze Missie

Na zeven jaar met plezier en succesvol de Engelse hotelindustrie ondersteund te hebben, is the Independent Hotel Show nu aan het uitbreiden naar een breder Europees publiek van geïnspireerde hoteliers en hotelmanagers.

Deze eerste editie in Amsterdam is ontwikkeld om hoteliers te ondersteunen in het ontdekken en toepassen van de beste oplossingen om de hotelgast anno nu optimaal te kunnen servicen. Tijdens het event zal er praktische kennis en informatie worden aangeboden worden om de efficiëntie en winstgevendheid verschillende hotel ondernemingen en onderdelen te stroomlijnen.

Innoverende hotel ondernemingen zoals Zoku, The Hoxton, Soho House, W Hotels, The Conservatorium, Andaz hebben gekozen voor Amsterdam voor hun nieuwe vestigingen. Wij willen deze hotels en anderen helpen te groeien en te bloeien.

Dit kan gerealiseerd worden door kennis, overgedragen op het “Hotel Vision podium” door top-hoteliers, journalisten en marktexperts of door introducties met toekomstige zakenpartners van 200 gespecialiseerde exploitanten. We creëren een beleving die verder gaat dan de traditionele beurs om er voor te zorgen dat onze gasten vertrekken met pasklare ideeën en innovaties om in ditzelfde jaar nog te kunnen implementeren.  

 

The Independent Hotel Show zorgt voor een plek waar creativiteit, inspiratie en zakendoen samenkomen. Zoekt u een uitdaging om exceptionele belevenissen te creëren voor uw gasten? Zie dit dan als onze formele uitnodiging voor onze show op 17-18 maart.

 

Entree kaarten