Skip to main content

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij sponsor- en partnership mogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten.  

Er is een beperkt aantal kosteneffectieve samenwerkingsmogelijkheden beschikbaar voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie.  

We werken op een op maat gemaakte manier; wij identificeren eerst uw doelstellingen en maken vervolgens een pakket op maat voor u om deze te realiseren. U krijgt hiermee voor, tijdens en na de show meer bereik, mogelijkheden voor het verkrijgen van bezoekersdata en u mag exclusief uw organisatie promoten bij onze hotelier-database. Vergroot uw exposure met de Independent Hotel Show door partner te worden. 

We werken ook graag samen met designers om ervoor te zorgen dat het evenement een eersteklas uitstraling heeft, voor een optimale gastbeleving van onze premium hoteliers. Als u een designer bent en meer wilt weten, neem dan contact op met Mieke Berkers, mieke.berkers@montgomerygroup.com.

INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM PRESENTED BY...

HOTEL BUSINESS STAGE

THE CONCEPT LAB

HOTEL INNOVATION STAGE

MORE INFO

For further information, please contact:

Mieke Berkers, +31 (0)6 815 758 31,  mieke.berkers@montgomerygroup.com

DESIGN

POST-SHOW DRINKS

SOCIAL BUSINESS SPACE

THE LOBBY

THE MEMBERS SUITE

FIZZ PARTNER

THE TERRACE

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS