Skip to main content
01 mei 2019

5 REDENEN WAAROM JE DE INDEPENDENT HOTEL SHOW NIET MAG MISSEN!

5 REDENEN WAAROM JE DE INDEPENDENT HOTEL SHOW NIET MAG MISSEN!
EERSTE NEDERLANDSE EDITIE: 8 EN 9 MEI, RAI AMSTERDAM

De Independent Hotel Show Amsterdam is ontworpen om hoteliers met een onafhankelijke instelling te ondersteunen en zal naast praktische oplossingen ook ambitieuze inhoud bieden. Vijf redenen waarom je deze eerste editie niet mag missen!

 1. Grote namen gingen je al voor!
  Veel experts uit de hotelbranche zijn nauw betrokken bij de Independent Hotel Show en bij de verschillende masterclasses op de beurs waardoor hoteliers en managers geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gaan. Zie een overzicht van alle sprekers.
 2. Trendtour
  Trendwatcher Vincent van Dijk neemt je mee voor een trendtour over de beurs, boordevol hoogtepunten van de show die aansluiten bij de belangrijkste hoteltrends van dit moment. Van technologische innovaties tot speciale duurzame gadgets die niet mogen ontbreken in de hedendaagse hotelkamer! Tours vertrekken direct vanaf de Hotel Vision Stage. Er wordt op beide beursdagen een trendtour georganiseerd.
 3. Scale-Up!
  Het opschalen van een bedrijf is in elke branche een uitdaging, maar vooral in de hotelsector! Tijdens The Independent Hotel Show ontmoet je succesvolle ondernemers uit de Europese hotelsector om verhalen mee te delen en vitale informatie in te winnen over het vinden van de juiste locatie, het loskrijgen van financiering, hoe je de administratieve rompslomp kunt doorlopen en daarbij je merkintegriteit kunt bewaren. Bezoek tijdens de Show een exclusieve sessie over dit onderwerp met Bram Van der Hoek van Europe Hotels Private Collection; Jan Stuurman van V Hotel; en Kevin Rockey van The Hoxton.
 4. Speed netwerking
  Tijdens de Independent Hotel Show kan je in de “Social Business Space” kennis opdoen en delen in de vorm van ‘speed-netwerken’ - wat lijkt op 'speeddaten' maar dan zonder de ongemakkelijkheid. Deze gerichte sessies stellen je in staat om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en problemen op te lossen binnen de bredere hotelgemeenschap. De sessies in de Social Business Space vinden plaats op beide dagen van de show en zijn uitsluitend bedoeld voor hoteliers. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40.
 5. The Concept Lab
  The Concept Lab is een speciaal door interieurlabel Robuust Amsterdam ontworpen ruimte op de beurs. Hier worden de meest vooruitstrevende, onafhankelijke en lokale merken uit de hotelbranche in het zonnetje gezet. In The Concept Lab vinden hoteliers volop nieuwe inspiratie om hun gasten een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden. 

"In het afgelopen decennium zijn hotels steeds meer hun eigen stijl en persoonlijkheid gaan ontwikkelen. Deze nieuwe realiteit vereist dat hoteliers een open en onafhankelijke mindset hebben. The Independent Hotel Show biedt inspiratie voor precies deze onafhankelijke geesten", aldus ambassadeur van de Show, Sander Allegro.

Ben jij één van deze onafhankelijke geesten, reserveer dan je ticket.

View all Nieuws Hub
Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS