Skip to main content
22 feb 2024

5 vragen aan... La Butte aux Bois

5 vragen aan... La Butte aux Bois

La Butte aux Bois

1. Beschrijf La Butte aux Bois in 3 woorden.

Exclusiviteit, gastvrijheid en luxe

2. Wat maakt La Butte aux Bois uniek?

La Butte aux Bois omarmt de natuur met onberispelijke service en verfijnde luxe. Het is ons doel om onze gasten te omringen met historische charme, gecombineerd met moderne elegantie, waardoor een unieke ambiance ontstaat die elke keer weer betovert. Onze locatie aan het grootste natuurpark van Vlaanderen, waardoor onze gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. Haar natuurpracht is een bestemming op zich. Ons Natural History inspired Hospitality-concept tilt de ervaring naar een hoger niveau. Gasten kunnen zeldzame kristallen en mineralen bewonderen die hen betoveren met natuurlijke pracht en energie. Bovendien zorgen onze Storytellers ervoor dat gasten naar huis gaan met extra kennis en inzichten, waardoor ze niet alleen een onvergetelijk verblijf hebben, maar ook een verrijkende ervaring. Een ander kenmerk dat La Butte aux Bois uniek maakt, is de diversiteit aan unieke suites met fascinerende thema's. Neem bijvoorbeeld onze Moonlight-suite, waar de atmosfeer wordt verlicht door impact-glas dat gevormd is door meteorietinslagen. Bovendien is er een adembenemend plafond van 9 meter boven het bed, wat een magische en romantische sfeer creëert. Wij streven ernaar een betoverende bestemming te zijn.

3. Wat is het grootste voordeel van een 'independent hotel' zijn?

Als onafhankelijk hotel hebben we de vrijheid om unieke ervaringen te creëren die volledig zijn afgestemd op de wensen van onze gasten. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn, persoonlijke aandacht te geven en authentieke verbindingen te maken die een blijvende indruk achterlaten.

4. Wat zorgt ervoor dat gasten jaar na jaar terugkeren?

Onze gasten keren jaar na jaar terug vanwege de combinatie van warme Limburgse gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en de tijdloze charme, dit wordt verzorgd door een team dat al jarenlang samen aan het roer staan. Het is niet slechts een verblijf, maar een herinnering die blijft.

5. Waarom zou de hotelindustrie op La Butte aux Bois moeten stemmen, als winnaar van de IHA24 Awards?

La Butte aux Bois streeft voortdurend naar perfectie, ongeëvenaarde toewijding aan gasttevredenheid en het vermogen om grenzen te verleggen in het leveren van uitzonderlijke ervaringen.

Cast your vote

View all Nieuws Hub
Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS