Skip to main content
18 mrt 2024

IHA Awards 2024 uitgereikt

IHA Awards 2024 uitgereikt

Kees Hensen and Mascha Smit van himgroep werden samen uitgeroepen tot Independent Hoteliers of the Year. Les Cabanes d'Ostende sleepte de award in de wacht voor Independent Hotel of the Year.

De Outstanding Contribution Award ging naar Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin. Hij ontving een speciaal voor hem ontworpen kunstwerk van MAIM. De award voor Best Hotel Design ging dit jaar naar ontwerpbureau 5AM van Rosa Hotel, eveneens in Oostende. Tot slot werd er ook een award uitgereikt voor de beste hotelwebsite van het jaar aan Hotel Haarhuis in Arnhem.

Het was voor de tweede keer dat de awards werden uitgereikt in Amsterdam. De prijzen werden mogelijk gemaakt door Hotek. In London, waar de Independent Hotel Show is ontstaan, worden deze hospitality-prijzen al veel langer uitgereikt en is de awardshow uitgegroeid tot een fenomeen. De awards zijn in het leven geroepen om de categorie 'independent hotels' te vieren. Wereldwijd zien we een enorme groej van dit type hotels.

De Independent Hotel Show Amsterdam is hét business-evenement voor managers van boetiek- en luxehotels. Behalve meer dan 200 exposanten is er een uitgebreid seminar-programma dat ingaat op de actuele ontwikkelingen in de branche. Naast Amsterdam, wordt de boetiekbeurs ook georganiseerd in Miami en München.

Fotografie: Dominique Egging Fotografie

Sander

Presentator Sander Allegro

Independent Hotelier 1

Independent Hotelier 2

Independent Hoteliers of the Year Mascha Smit & Kees Hensen

Independent Hotel

Natacha Waldmann van Les Cabanes d'Ostende in Ostende

Design

Ontwerpbureau 5AM en Hotel Rosa ontvingen de awards voor Best Hotel Design

Web design

Winner Hotel Website of The Year: Hotel Haarhuis

Outstanding

Winner Outstanding Contribution Award: ​ Stephan Stokkermans

Congratulations!

View all Nieuws Hub
Loading

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS