Skip to main content

Wellsystem

Stand: B40
 • Equipment > Technology
Wellsystem

JK-Benelux B.V. is onderdeel van de JK-Group. De JK-Group werd in 1927 opgericht en is vandaag de dag een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle en health. JK-Benelux biedt o.a. Wellsystem Hydrojets en ScentLinq geurmarketing.

Wellsystem
Inschakelen en uitrusten, geniet van een droogwater massage met Wellsystem. Een ontspannen lichaamsmassage met behulp van de gerichte kracht van water. Volledig gekleed, zonder achteraf een douche te hoeven nemen. De Wellsystem hydrojets zijn eenvoudig te bedienen en bieden een ultieme ontspanning in slechts 20 minuten.

SCENTLINQpro
Wist u dat maar liefst 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken? Hiermee ligt een wereld aan commerciële potentie voor u open. Met SCENTLINQpro biedt JK-Benelux u innovatieve geurmarketing om uw hotel naar een nóg hoger niveau te tillen. Met verschillende systemen en een breed assortiment aan geuren kunnen wij u de juiste geurbeleving voor uw onderneming aanbieden.

Address

Stuttgartstraat 22 - 28
Rotterdam
3047AS
Netherlands

Website

https://www.jk-benelux.com

Contact Exhibitor


Loading
 • SCENTLINQpro

  01 dec 2023
  Wist u dat maar liefst 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken? Hiermee ligt een wereld aan commerciële potentie voor u open. Met SCENTLINQpro biedt JK-Benelux u innovatieve geurmarketin ...
 • Wellsystem

  01 dec 2023
  Wellsystem Een unieke massage ervaring voor uw hotelgasten.
Loading
View all Exposantenlijst

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS