Skip to main content

We spelen in op de vragen en behoeften van dit moment. Elke editie is anders, met een nieuw seminar-programma en veel nieuwe leveranciers. Want de hotelwereld verandert in een rap tempo. Wat betreft inhoud en vorm willen we anders zijn dan andere beurzen. Blijven verrassen, verbazen en verbeteren.  

Lezingenprogramma 

Ons educatieve lezingenprogramma, geleid door een aantal deskundigen in de hotel industrie, biedt een compleet overzicht van de nieuwste trends en geeft antwoord op vraagstukken uit de dagelijkse praktijk met toepasbare tips en adviezen. 

Social Business Space

Exclusief voor hoteliers, zal de Social Business Space intieme, deepdive sessies organiseren en vraagstukken behandelen om de problemen waarmee u in de branche wordt geconfronteerd, op te lossen. Deze prachtig ontworpen feature biedt de mogelijkheid om mede-hoteliers te ontmoeten en ideeën te delen.

The Members Suite

Onze exclusieve lounge biedt hospitality aan de Independent Hotel Show Members Club en hun gasten. Een comfortabele oase van rust in een prachtig ontworpen lounge. Dit is dé ideale plek om nog even te werken of aan de drukte op de beursvloer te ontsnappen.  

Sustainable Energy Hub

Milieubewustzijn is niet langer een luxe in de horeca; het is een noodzaak. De Sustainable Energy Hub biedt verschillende oplossingen om uw hotel te verduurzamen en processen efficiënter en inzichtelijker te maken.

The Terrace

Hoteliers worden uitgenodigd om The Terrace te betreden, een centrale netwerkruimte in het hart van de show met een drankje. The Terrace, een oase van rust en kalmte, dient als een ruimte om te werken, te netwerken en te vergaderen.

200+ inspirerende leveranciers 

Van technologie tot high-end design en unieke F&B-oplossingen op de hotelkamers, we hebben zorgvuldig een verzameling van hotelleveranciers samengesteld, die beloven u nieuwe ideeën, producten en inspiratie voor uw hotel te brengen. .

DE EDITIE 2024 WAS ONDERSTEUND DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS

EXPERIENCE PARTNERS