De Independent Hotel Show wordt georganiseerd met het doel om hoteliers te ondersteunen en biedt naast praktische oplossingen ook ambitieuze inhoud om u te helpen door het hotel-landschap te navigeren. Geïnspireerd door de gastvrijheid die in hotels zelf wordt aangeboden, streven wij ernaar te zorgen voor een beleving die verder reikt dan een normale beurs. Met een zorgvuldig samengesteld aanbod van innovatieve ideeën, nieuwe producten en diensten zijn wij ervan overtuigd dat de Independent Hotel Show Amsterdam zal bieden waar u naar op zoek bent. 

Lezingenprogramma 

In samenwerking met RoomRaccoon en HotelPartner 

Ons educatieve lezingenprogramma, geleid door een aantal deskundigen in de hotel industrie, biedt een compleet overzicht van de nieuwste trends en geeft antwoord op vraagstukken uit de dagelijkse praktijk met toepasbare tips en adviezen. 

Social Business Space

In samenwerking met Swiss Sense

Exclusief voor hoteliers, zal de Social Business Space intieme, deepdive sessies organiseren en vraagstukken behandelen om de problemen waarmee u in de branche wordt geconfronteerd, op te lossen. Deze prachtig ontworpen feature biedt de mogelijkheid om mede-hoteliers te ontmoeten en ideeën te delen.

The Members Suite

Onze exclusieve lounge biedt hospitality aan de Independent Hotel Show Members Club en hun gasten. Een comfortabele oase van rust in een prachtig ontworpen lounge. Dit is dé ideale plek om nog even te werken of aan de drukte op de beursvloer te ontsnappen.  

Sensory Gardens

Een groene omgeving, waarin ju de oorsprong van circulaire- en duurzame producten kunt ontdekken - u zult het gevoel hebben dat u de natuur inloopt, u hoort de vogels fluiten, u kunt de bomen ruiken, en de aarde aanraken. Nieuwe producten die binnen deze feature worden gepresenteerd, zullen allemaal duurzaam/circulair zijn. We dagen hoteliers uit om na te denken over wat de reis van het product is, waar het begon en wat de toekomst is. 

The Dining Room

Hoteliers worden uitgenodigd om The Dining Room te betreden, een centrale netwerkruimte in het hart van de show met een drankje. The Dining Room, een oase van rust en kalmte, dient als een ruimte om te werken, te netwerken en te vergaderen.

200+ inspirerende leveranciers 

Van technologie tot high-end design en unieke F&B-oplossingen op de hotelkamers, we hebben zorgvuldig een verzameling van hotelleveranciers samengesteld, die beloven u nieuwe ideeën, producten en inspiratie voor uw hotel te brengen. .

DE EDITIE 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

AANBEVOLEN BUSINESS PARTNERS


 

DESIGN PARTNERS


 

COMMUNITY PARTNERS

HEADLINE MEDIA PARTNER

ENTREE

MEDIA PARTNERS